Ostrica Vermogenoplossingen
Inloggen Professionals

Gebruikersnaam :

Wachtwoord :

Inloggen met Digipass
Inloggen met SMS
Wachtwoord vergeten?

Inloggen op onze internetsite

U kunt zich aanmelden op bij onze site door uw Naam en Wachtwoord in te voeren in de daarvoor bestemde velden. (Let op grote-, en kleine letters!) Hierna drukt u op de Login knop.

Wilt u geld bijstorten?

Als u een beleggingsrekening bij ons heeft en u wilt geld bijstorten dan is dat op elk gewenst moment mogelijk.

U kunt uw geld overmaken naar het rekening nummer van de depotbank waar uw portefeuille in bewaring is, onder vermelding van uw zescijferig effectenrekeningnummer en uw naam.

Onderstaand de rekeningnummers van de depotbanken waar Ostrica mee samenwerkt:

DepotBank

IQ-EQ

IBAN

NL89 ABNA 0

Rekeningnummer

876 084 528

BIC nummer

ABNANL2A

SAXO Bank

Neem contact op met csd@ostrica.nl voor de juiste gegevens onder vermelding van clientnaam en rekeningnummer.

Nadat uw geld op uw rekening is bijgeschreven zullen wij dit voor u beleggen conform de met u overeengekomen beleggingsstrategie. Heeft u een rekening bij InsingerGilissen Services of bij BinckBank dan wordt uw overboeking op wekelijkse basis belegd.

Let op: Overboekingen naar IQ-EQ Trust wordt eenmaal per maand verwerkt. Heeft u een rekening bij IQ-EQ Trust dan dient uw storting uiterlijk op de 12e van de maand te zijn ontvangen om nog in de desbetreffende maand belegd te kunnen worden. Stortingen die binnenkomen na de 12e van de maand worden in de opvolgende maand belegd.

Mocht u vragen hebben of problemen ondervinden bij het overboeken dan zijn wij u graag van dienst om u verder te helpen. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer 020-5408300. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ostrica.nl